zaterdag, januari 30, 2010

Telegraaf

Foto van Mystudio

Vandaag stond in Vrouw, een bijlage van de Telegraaf, een stuk over breien van babykleertjes.
En ze gaven ook patronen via het 'nieuwe' middel internet.
Via deze link zijn ze te downloaden.
Leuk intitiatief. Hopelijk doen ze dit vaker.

11 Comments:

Blogger MoniqueB. said...

Ik had laatst een enquete ingevuld, ze wilden van alles weten waar belangstelling voor was.
Erg leuk dat het een vervolg heeft gekregen. Deze breidingen vallen een beetje buiten mijn categorie, maar er komt vast meer!

8:45 p.m.  
Anonymous annita said...

Wat een parchtfoto!!

11:17 a.m.  
Anonymous froukje said...

Wat een goed initiatief!

11:21 a.m.  
Anonymous Eva said...

Leuke patronen allemaal! Mijn dochter is net iets te groot, maar ik zie een leuk vestje voor de baby van een vriendin! Fijn dat je de link hebt geplaatst anders had ik het niet gezien omdat ik de Telegraaf niet lees. Leuk initiatief van de Telegraaf!

12:53 p.m.  
Blogger Sylvia said...

Leuk! Ik lees een andere krant en mis helaas deze dingetjes uit de Telegraaf meestal, fijn dat je ons zo op de hoogte houdt want ik vind het zo fijn om te zien dat er weer echte brede belangstelling voor is.

2:54 p.m.  
Blogger Tijm said...

Laat ik nou zelf ook niet de Telegraaf lezen, maar een zeer oplettende moeder te hebben, die wel alles leest op krant gebied!
Zij verrast ons regelmatig met leuke knipsels over diverse onderwerpen die ons aanspreken, zo nu dit verhaal.

3:51 p.m.  
Blogger Dominique said...

de babietjes zijn superschattig. en de kleertjes ook..

7:32 p.m.  
Anonymous Aal said...

Mijn jongste dochter (hoog zwanger) attendeerde mij er ook al op. Inderdaad: hele leuke patroontjes; ze wil graag het double brested jasjes. Mooie foto ook, zelf gemaakt?
Ik heb het ondertussen gedaan hoor: een blog aanmaken....
Tot ziens a.s. woensdag?
groeten, Aal

10:08 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] gives you a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that permits you to make a lot of coins in Club Penguin.
[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] also gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
Last,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

7:17 a.m.  
Blogger Marijgje said...

Wat zegt die anoniem hier boven nu? Fijn dat het breien weer meer grip op de samenleving krijgt, zelfs in zo'n krant als de Telegraaf. aan de andere kant, als het daar in staat, moeten we ons dan zorgen maken....?

12:03 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

wat leuk die babykleertjes in vrouw heb al bijna manteltje met capuchon af,mijn dochter is zwanger van haar eerste kindje en heb ik de breipennen maar weer eens ter hand genomen,leuk hoor die breipatronen,vr,gr, wilma

12:04 p.m.  

Een reactie posten

<< Home