woensdag, augustus 15, 2012

Terug

 Vandaag loopt de wekker om 5 uur af. Met plezier sta ik op, want we hebben het plan opgevat om onze jongste te verrassen. Ze landt vandaag om 9 uur op Schiphol, nadat ze 3 weken op locatie aan het werk is geweest als stagiaire bij een mediabedrijf. Ze mocht meewerken aan een nieuw Tv-programma welke opgenomen werd in het buitenland. Het was erg boeiend, leerzaam, hard werken en zeer gezellig.
Als kind zei ze elke keer, als we terug kwamen van een vliegvakantie op Schiphol, dat het haar zo leuk leek dat er dan bekenden zouden staan, met een spandoek. Nu was het dus de gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. Om kwart voor 6 zaten we in de trein, met nog een kleine gast, namelijk een gebreide knuffel.
 Jongste had deze eens aangewezen omdat ze hem zo leuk vond. Als verrassing heb ik hem voor haar gebreid. Op het beginstation mocht hij al voor het raam zitten, maar het was nog donker, dus er viel weinig te zien.
 Gaandeweg de reis werd het lichter.
 De zon kwam op, maar werd wat gehinderd door de wolken en de nevel op de velden. Wel heel mooi om te zien.
 De reis ging voorspoedig en voor we het wisten stonden we op Schiphol, met nog tijd voor koffie van de Starbucks.

 Jongste vond het een enorme verrassing! Ook het spandoek wat ik natuurlijk gemaakt had met de tekst: "Ja!! Dit spandoek is voor jou!! (naam). Ze riep veel mooie woorden uit en de omstanders moesten er erg om lachen. Daarna eerst maar koffie met haar gedronken en met elkaar naar haar woonplaats gereisd met de trein. Samen nog wat gegeten en toen ging de dochter bezig met wat moet gebeuren, wassen, post nakijken en boodschappen doen.
Nou we er toch waren, zijn we met de OVfiets lekker gaan fietsen in de omgeving van de stad.
Warm, zeer warm.
Water, veel water.
Mooi, heel mooi.

Een zeer bijzondere en mooie dag.

2 Comments:

Blogger Annita said...

Geweldig, wat heb je de kleuren prachtig gebruikt. Resten sokkenwol? dubbel of enkel gebreid?
Ik wil binnenkort een logje maken over creatieve interpretaties van mijn patronen, mag ik een paar van deze foto's gebruiken?

12:55 p.m.  
Blogger Ladyknit said...

Wat een prachtig avontuur!

11:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home