zondag, januari 29, 2012

Amsterdam Fashion Week

Van 25-29 januari is de Amsterdam Fashion Week. Voor mensen die van mode houden een aanrader om in de gaten te houden. Dit jaar volg ik het bewuster omdat mijn jongste er aan het werk is. Ze maakt er lange dagen, maar krijgt er veel voor terug. Ze mag onderandere alle BNers naar hun zitplaats brengen en doet daarnaast nog diverse klussen.
Er zijn veel mooie shows te zien. Deze link is zeker de moeite waard om goed te bekijken. Onderstaande foto's zijn van Peter Stigter.

Het werk van Sarena Huizinga bevat veel breisels. Heel draagbaar en mooi. Als breister kan ik hier enorm van genieten en geinspireerd van raken. Ze heeft een eigen merk wat bestaat uit haar geboortedatum en initialen: 030784-SH.

Het merk Furansu gebruikt ook veel breisels in hun show. Draagbaar en boeiend.

Ook Winde Rienstra valt erg op met haar prachtige gevouwen creaties. Minder direct draagbaar, maar zo mooi om te zien. Ze is in 2009 afgestudeerd aan de HKU en heeft al voor de tweede keer een show op de AFW.
Dit was nog maar een zeer kleine greep uit alles wat er te zien is. Ik kan aanraden om via de gegeven links in dit blog nog heel veel meer moois te gaan zien.


Geniet en laat je inspireren!!!

2 Comments:

Blogger MoniqueB. said...

WOW! inderdaad, prachtige creaties.

Fijn dat je het liet zien.

5:11 p.m.  
Anonymous Jesse said...

Geweldige inspiratiebronnen....
Super dat je dit op je blog zet en wat geweldig voor je dochter dat ze zo dicht bij de fashion week mag werken. Is altijd nog een droom om bij een geweldige show vooraan te mogen zitten.
groetjes....

1:17 p.m.  

Een reactie posten

<< Home